
Malzemeler:
- 2 paket eti burçak bisküvi
- Islatmak için: *1 su bardağı ılık süt *1 tatlı kaşığı granül kahve *1 tatlı kaşığı şeker
- Muhallebi:
* litre süt
*8 yemek kaşığı un
*7 yemek kaşığı toz şeker
*Bir paket krem şanti - Üste Çikolata sos
Hazırlanması:
1-Muhallebi için gereken tüm malzemeleri tencereye koyup bir yandan karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
2-İlk sıcaklığı çıktıktan sonra içine bir paket krem şantiyi dökerek iyice çırpın.
3-Kare bir borcama bir sıra halinde bisküvileri dizin, bisküvilerin üzerini neskafeli karışımla ıslatın. (Bisküvilere bir kaşık yardımıyla karışımdan dökün, fazla ıslanırsa pastayı keserken tepsiden alamak zorlaşıyor)
4-Muhallebinin yarısını bisküvili karışımın üzerine yayın.
5-Üzerine tekrar bisküvileri tek sıra halinde dizin neskafeyle ıslatarak muhallebinin tamamını dökerek düzgün bir şekilde yayın.
6-En üstüne de hazırladığınız çikolata sosu dökerek servis yapın.
Ben bu kurabiyelerden yemedim!!!!
YanıtlaSil