22 Mayıs 2009 Cuma

2. YEMEK.NAME TOPLANTISI YAPILDI


Devletşah’ın düzenlediği 2. yemek name buluşması 16 Mayıs günü Dolmabahçe Sarayı’nın Cafe’sinde yapıldı. Geçen seferki gibi kızımın okulunda yine toplantı vardı .Yine sabah erkenden okula oradan da bir koşuşturmayla eşim ve kızımla Dolmabahçe cafe’ye gittik.

Bu toplantıda 1. toplantıya katılan Yemek.Name’nin saray mutfakları yazarı Gül Fatma KOZ, Nilay (http://www.mutfaksırları), Müge(http://www.mügecerman.com/), Elif(http://www.dobisko.com) ile tekrar görüşmüş olduk .
Ayrıca; 1. toplantıda olamayan Serpil, Yağmur( http://yagmurdesign.blogcu.com), Davut (http://www.davuttopcan.com), Vildan (http://lezzetduragi.blogspot.com) ve toplantının en cıvıl cıvıl hoş sohpeti sevil ile (http://birdemliksohbet.com) tanışma fırsatım oldu.
Yaklaşık bir yıldır site kurma planları yapıp, nihayet şubat ayında bu planlarımızı gerçekleştirdiğimiz canım arkadaşım Mine’nin de(http://www.birnefes.org) toplantıya katılması beni çok mutlu etti.

Ev sahipliği için Devlatşah’a ve Gül’e tekrar teşekkürler.

Dolmabahçe fotoları http://www.flickr.com/photos/devletsah/

1 yorum:

  1. bende cok ama çok mutlu oldum canım benim
    bir dahaki buluşmayı heyecanla bekliyorum kocaman öpüldün....

    YanıtlaSil

SÜTLÜ İRMİK TATLISI

Yeni tatları denerken, klasik tatları da unutmamak gerekir. Sütlü irmik tatlısı çok eski yıllardan beri yapılan bir tatlı. Hafif ve yapımını...