20 Nisan 2009 Pazartesi

1.Yemek.Name Buluşması Yapıldı.



Güneşli bir İstanbul sabahında erkenden kalkarak kızımın anaokulunda yapılacak İngilizce gösterisine gitmek üzere yola çıktık. Öncelikle kuaföre uğradık, tabiî ki benim süslü kızım tütü giyeceği için saçlarının topuz yapılmasını istedi. Saçlarına isteği doğrultusunda lüle lüle dağınık topuz yapıldı, oradan da okulumuza giderek her zaman ki gibi büyük bir heyecanla Ece’nin gösterisini izledik.Kızım sunumunu çok güzel yaptı, ayrıca; yeşil kıyafetleriyle de çok güzeldi.
Geçtiğimiz hafta Cuma günü Yemek.Name dergisi editörü Devletşah’tan Yemek.Name okurları ve yazarları’nın buluşacağı bir toplantının hafta sonu yapılacağını haber veren bir mail almıştım.Çok güzel bulduğum, takip ettiğim ve sitemde yer alan bir dergi olan Yemek.Name yazarlarıyla ve diğer yemek bloglarıyla tanışmak amacıyla teyzem ve kızım ve eşimle birlikte buluşma yeri olan Cafe Nero’ya gittik.
Burada Devletşah (http://www.devletsah.com/), Gül Fatma (Yemek.Name saray mutfağı yazarı), Handem (http://www.cocuklahayat.com/), Nilay (http://www.mutfaksırları/), Işıl (http://www.isilca.blogspot.com/), Müge (http://www.mügecerman.com/), Elif(http://www.dobisko.com/), Ayşem(http://www.pecetedennotlar.blogspot.com/) ile tanıştık.
Bloglarımız hakkında güzel bir sohbet ortamı oluştu.Ayrıca bir ortak konumuzda çocukların iştahsızlığıydı. Ece’nin sıkılacağını düşünmüştüm ama süslü kızım yapılı saçlarıyla ilgi odağıydı , biraz yanımızda oturup resim çizerek, biraz da cafe’nin çocuk parkında babasıyla oynayarak vakit geçirdi.Birkaç saat sonra uykusunun gelmesiyle bizim de ayrılma vaktimiz gelmişti.
Bu güzel daveti düzenleyen Devletşah’a ve katılan diğer arkadaşlara teşekkürler.Bir sonraki Yemek.Name toplantısında görüşmek üzere…………

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SÜTLÜ İRMİK TATLISI

Yeni tatları denerken, klasik tatları da unutmamak gerekir. Sütlü irmik tatlısı çok eski yıllardan beri yapılan bir tatlı. Hafif ve yapımını...