7 Ağustos 2009 Cuma

BÖRÜLCE SALATASI

Malzemeler:
*500 g börülce
*3-4 diş sarımsak
*1 çay bardağı sızma zeytinyağı
*tuz
*1 adet limonun suyu

Yapılışı:
1-Börülceleri yıkayın sap kısımlarını ayıklayın.Taze fasülye gibi kesin.
2-Kaynar suda 10 dk kadar haşlayın.Soğuk suyun altına tutun, soğutun.
3-Servis tabağına alın üzerine zeytinyağı, limon, sarımsak, tuz karışımından hazırladığınız sosu salatanın üzerinde gezdirin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SÜTLÜ İRMİK TATLISI

Yeni tatları denerken, klasik tatları da unutmamak gerekir. Sütlü irmik tatlısı çok eski yıllardan beri yapılan bir tatlı. Hafif ve yapımını...