Malzemeler:
*500 g börülce
*3-4 diş sarımsak
*1 çay bardağı sızma zeytinyağı
*tuz
*1 adet limonun suyu
Yapılışı:
1-Börülceleri yıkayın sap kısımlarını ayıklayın.Taze fasülye gibi kesin.
2-Kaynar suda 10 dk kadar haşlayın.Soğuk suyun altına tutun, soğutun.
3-Servis tabağına alın üzerine zeytinyağı, limon, sarımsak, tuz karışımından hazırladığınız sosu salatanın üzerinde gezdirin .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
SÜTLÜ İRMİK TATLISI
Yeni tatları denerken, klasik tatları da unutmamak gerekir. Sütlü irmik tatlısı çok eski yıllardan beri yapılan bir tatlı. Hafif ve yapımını...
-
Bu sorunun cevabını yanıtlamak için öncelikle kısaca vitaminleri tanımalıyız. Vitaminler, yaşam için gerekli binlerce kimyasal işlemin aracı...
-
Sizlere ilk olarak soğuk kış günlerinde besin değeri yönünden zengin, insan metabolizması üzerinde oldukça faydalı, geleneksel bir içeceğimi...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder