12 Kasım 2009 Perşembe

HOBİMLE MUTLUYUM !!!!!!!!!!!!!!



Yaklaşık iki hafta önce HOBİMLE MUTLUYUM LEZZET OKULU’nda yemek kursuna katıldım.Çok eğlenceli ve öğretici geçen kursumuzda profesyonel bir aşçıdan eğitim almak çok güzeldi.

Şefimiz Hüseyin Kurt eşliğinde iglo ürünleriyle değişik lezzetler hazırladığımız menümüzde aşağıda fotoğraflarını göreceğiniz yemekler vardı
KARİDESLİ SALATA
TARHANALI MEZGİT; PRENSES PATATES İLE,
BEZELYELİ- ZERDEÇALLI PİLAV
SOYA FASULYELİ SEBZE GÜVEÇ
Bu yemekleri hem yaptık hem de yedik.

Ayrıca ders sonunda eğitim sertifikalarımızı da aldık.
Dondurulmuş ürünleriyle sağlıklı ve pratik yiyecekler hazırlamamızı sağlayan İGLO’ya
Kursta bize pratik bilgiler veren( soğan nasıl doğranır, et suyu nasıl yapılır, balık yanında sos)ve birbirinden lezzetli yemeklerin yapımını ve sunumunu öğreten Şefimiz Hüseyin Kurt’a
bu kursa katılmamızı sağlayan Hatice’ye http://www.lezzetibol.com/
Ayrıca kursta tanıştığım arkadaşlarıma sıcak paylaşımlarından ve çektikleri fotoğraflardan dolayı Gülümser’e http://damak-tad.blogspot.com/, meslekdaşım Dilek’e
Çok teşekkürler……..
Kurs programında yer alan iglo ürünleri ile yaptığımız birbirinde leziz tarifleri daha sonra sizlerle paylaşacağım.

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



    Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
    memnuniyet duyacagiz.

    Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
    rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
    tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

    Ptitchef'e kaydolmak için
    http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
    http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
    "Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

    Saygilarimla

    Vincent
    Petitchef.com

    YanıtlaSil